Waarom FLWR cartridges en toners gebruiken in plaats van origineel?


Misschien heeft u uzelf deze vraag al gesteld, "Waarom huismerk cartridges kopen inplaats van het originele model?" Hierom hebben wij hieronder een paar redenen benoemd om cartridges van FLWR te gebruiken inplaats van de originele modellen.

FLWR cartridges zijn goedkoper dan originele cartridges

Printerfabrikanten hanteren een bepaald business model om hun geld te verdienen. Ze verkopen hun printers voor (te) goedkope prijzen om vervolgens het geld te verdienen op de cartridges. Als u namelijk een printer koopt moet u dus artikelen kopen die werken in de printer, dus van dezelfde fabrikant. FLWR is een perfect alternatief voor de te dure originele cartridges. Voor deze producten betaalt u soms wel de helft van wat u voor de originele cartridges betaalt. In sommige gevallen kosten de FLWR modellen meer dan de originele modellen, dat komt omdat de FLWR versie dan beter gevuld is met inkt of tonerpoeder. Zo bent u goedkoper uit per pagina.

De FLWR cartridges zijn beter gevuld

Misschien heeft u uw cartridges wel eens vast gehad en vroeg u zich af: "Hier past toch wel meer inkt in dan de website liet zien?". Dat klopt, de fabrikanten van originele print artikelen vullen niet al hun cartridges optimaal zodat u blijft kopen. De producten van FLWR zijn wel optimaal gevuld zodat u zo lang mogelijk door kunt blijven printen voordat u een vervangende cartridge of toner nodig heeft. Door de optimaal gevulde cartridges gecombineerd met de lagere prijs betaalt u ook nog eens minder per afgedrukte pagina.

De kwaliteit is vrijwel hetzelfde, soms zelfs beter

Huismerk cartridges zijn vaak wat minder in kwaliteit dan de originele versies echter zijn FLWR cartridges in kwaliteit bijna gelijk met hun originele componenten. Wij produceren onze producten onder strenge (ISO) kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat de cartridges en toners goed zullen werken in uw printer. Mocht u toch last hebben van een niet werkende cartridge, bieden wij een garantie die 2 jaar duurt. U krijgt dus gewoon een nieuwe cartridge geleverd.