3 FLWR Promises


Wanneer je cartridges koopt van FLWR, kan je verzekerd zijn dat je gedekt bent door onze 3 beloftes. Vertrouw in de power van FLWR en laat je afdrukken bloeien!
 

Best getest header

FLWR is een merk dat sinds 2005 constant op zoek is naar de beste producten binnen het printdomein om besparing te realiseren bij haar gebruikers. Deze voldoen allemaal aan de FLWR standaarden. Hierbij wordt er gekeken naar kwaliteit, continuïteit en compatibiliteit. Onder deze beloftes ben jij altijd gedekt en verzekerd van een werkend product.

 

Bespaar header

Bij de originele merken binnen het printerdomein worden laag geprijsde investeringen (bijv. aanschaf van een nieuwe printer) vaak gecompenseerd door de gebruiksartikelen een hoge prijs te geven. De producten van FLWR hebben deze compensatie niet. Hierdoor ligt de prijs altijd 20 tot 60% lager. In veel gevallen bespaar je nóg meer door voor FLWR te kiezen, omdat onze cartridges bijvoorbeeld beter gevuld zijn ten opzichte van het origineel. Je krijgt dus meer inkt en paginaoplage voor minder geld! Hierdoor bespaar je dus altijd 35% tot 80% tegenover het origineel.

 

Mooiere wereld header

Samen met onze producenten en resellers denken we constant na over een positieve invloed op het milieu en de mensheid. Zo recyclen wij bijvoorbeeld gebruikte cartridges en zamelen we deze in samenwerking met onze partners in. In sommige gevallen ontvangen we hier ook een soort “statiegeld” voor. Dit bedrag doneren wij dan in samenspraak met onze partners aan een goed doel. Op deze manier creëren wij een mooiere wereld.